Erudīcijas vakars

Erudīcijas vakars

“Kalnā” draugs un entuziast, “Kalnā” ir tas gods aicināt Tevi uz Jaungada iekustināšanu un pelēko šūniņu izvingrināšanu atraktīvi aizraujošā un enerģiskā ERUDĪCIJAS VAKARĀ.  

“Izglītības vērtība nerodas, prātā iekaļot faktus, bet gan vingrinot prātu domāt” (Alberts Einšteins). “Kalnā” atzīst faktu zinātprasmi, tomēr galveno vērtību erudīcijas attīstībā līdzīgi Einšteina kungam piešķir spējai loģiski domāt un izdomāt atbildi. Tieši tāpēc šajā Erudīcijas vakarā ar asprātīgas, izklaidējošas un vienlaikus intelektuāli izaicinošas viktorīnas palīdzību pozitīvā gaisotnē tiks noskaidrota erudītākā komanda. Cīnoties par galveno balvu, komandas vairākos raundos atbildēs uz jautriem, asprātīgiem un interaktīviem, radošās un loģiskās domāšanas, kā arī faktu jautājumiem, vienlaikus uzzinot ko jaunu. Komandu kapteiņi – vispusīgi erudīti, lieliski savas jomas profesionāļi, enerģiski prāta un dzīves virtuozi. Tāpat īpaši tiks sumināts visu komandu labākais eksperts. Vajadzīgajai gudrības frekvencei palīdzēs noskaņoties speciāli šim vakaram darināta bezalkoholiska gudrības dzira. Savukārt komandu sakarsušos prātus veldzēs atslodzes pasākumi.

Lai prāts asāks, esi vērīgs un paņem līdzi arī smadzeņu darbību aktivizējošu cienastu, piemēram, riekstus, šokolādi u.c.

Uz drīzu tikšanos “Kalnā” 26. janvārī no plkst. 17.00 Svētās Ģimenes mājā Vecrīgā Klostera ielā 5!

Ieeja – pateicības ziedojums.

Seko informācijai – https://www.facebook.com/kalnaaa/, Instagram – kustība_kalnaa un www.kalna.lv .

Pasākumā tiks fotografēts, fotogrāfijas tiks izmantotas “Kalnā” sociālajos tīklos un tīmekļa vietnē.